Taxa pentru înregistrare

ianuarie 29, 2017

Pentru biletele emise conform unor tarife ale Fly One va fi percepută o taxă pentru înregistrarea la cursă (“Check-in fee”). Această taxă poate fi achitată la înregistrare, la agențiile autorizate și reprezentanțele companiei sau în momentul procurării biletului pe site-ul oficial al companiei (www.flyone.md).

Valoarea taxei de înregistrare este de:

Timpul achitării/emiterii Grupul tarifar
Standard/Promo Loyal Advantage
Odată cu emiterea biletului € 6 € 6 gratuit
Orice alt timp € 10 € 10 gratuit

!!! Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu se va percepe în cazul în care pasagerul a efectuat înregistrarea online pe site-ul oficial al companiei (www.flyone.md)și a prezentat la aeroport tichetul de îmbarcare tipărit pe foaie A4. Înregistrarea online poate fi efectuata pe site-ul oficial al companiei nu mai devreme de 24 ore inainte de zbor si nu mai tirziu de 4 ore inainte de decolare.

Înregistrarea Online la cursele regulate ale Companiei Fly One este disponibilă pentru toate cursele Companiei cu decolare din Chișinău, Paris, Lisabona, Parma, Verona, Dublin, Voronej, Moscova (Domodedovo/Vnukovo) și Sankt-Petersburg.
Informația referitor la înregistrarea online la cursele Companiei Fly One cu decolare din alte aeroporturi decît cele menționate, va fi publicată odată cu disponibilitatea serviciului adițional. Pînă la disponibilitatea serviciului de înregistrare online la cursele Companiei Fly One cu decolare din Birmingham, taxa de înregistrare prevăzută conform regulilor tarifului în mărime de 10 euro nu se va percepe.

Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu este rambursabilă.

Oferte speciale de la FlyOne

Abonati-va la newsletter FlyOne si primiti stiri despre ofertele fierbinti, promotii si noutati!