Destinație nouă – Birmingham

decembrie 7, 2017

Al doilea după mărime oraș al Marii Britanii, Birmingham, are o gamă largă de atracții pentru vizitatori. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a explora una dintre multele galerii de artă,sau doriți să vă relaxați într-o croazieră sau să aveți parte de experiențe pline de adrenalină, Birmingham este destinația perfectă pentru o scurtă pauză de relaxare din data de 02.06.2018.

Atracțiile din Birmingham le constituie minunatele muzee, galerii și atracții care sunt perfecte pentru o vacanță de familie. Una dintre cele mai bune atracții ale orașului este Dudley Zoo, care este situat pe teritoriul Castelului Dudley; în ea este posibil să se vadă tipuri remarcabile de animale care trăiesc pe mai mult de 40 de acri de grădini frumoase. Alte atracții populare includ Centrul de viață marină, Muzeul Selly Manor și Muzeul Soho House.

Dacă sunteți aici pentru un weekend sau pentru o vacanță, ar trebui să vă plimbați cu siguranță în viața de noapte fantastică a orașului. De fapt, Birmingham este renumit pentru pub-urile sale neobișnuite și atrăgătoare, baruri de vin de elită și cluburi superbe, ceea ce înseamnă că veți avea o mare varietate de opțiuni pentru o vacanță minunată.

  • cursa va fi operată cu aeronave de tip Airbus A319
  • fregvența de operare – o dată pe săptămână
  • zilele de operere – sâmbătă
  • decolarea din Chișinău la ora 10:40
  • aterizarea la Birmingham la ora 11:55
  • prețul minimal – 76 Euro

Dacă doriți să vizitați Birmingham, puteți zbura cu avionul spre Aeroportul Internațional Birmingham. Acest aeroport este la doar 5.5 km de centrul orașului.


Oferte speciale de la FlyOne

Abonati-va la newsletter FlyOne si primiti stiri despre ofertele fierbinti, promotii si noutati!