Ro

Flotă

octombrie 21, 2017

FLYONE te duce cu Airbus A320

La momentul actual compania deține trei aeronave de tip Airbus A320.

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ: NAVA AIRBUS A320 VĂ ESTE PUSĂ LA DISPOZIŢIE DE CĂTRE COMPANIA FLYONE, TOTUL PENTRU O CĂLĂTORIE SIGURĂ ŞI CONFORTABILĂ. ESTE BINE SĂ ŞI CUNOAŞTE CU CE FEL DE AERONAVE ZBURAŢI ŞI CE CALITĂŢI POSEDĂ ACESTEA.

Airbus A320 conduce familia de avioane din care fac parte patru modele: A318, A319, A320, A321.

Airbus A320 înseamnă avioane bimotoare de pasageri, de diametru standard – cu un singur culoar, scurt/mediu-curier şi este cel mai popular model comercializat de Airbus. A320 este modelul standard, cu o capacitate de 150 de pasageri, şi o rază de acţiune de 5400 km. Capacitatea seriei însă variază între 140 şi 180 de pasageri, FlyOne având în dotare nave în stare să găzduiască şi să transporte 150, dar şi 180 de persoane.

Avionul iese în evidenţă printr-un culoar mai larg faţă de concurenţă, dar şi spaţiu pentru bagajul de mână deasupra scaunelor mai mare. Are sistemele de control şi mentenanţă digitale, dirijarea avionului se face prin intermediul sistemelor EFIS, folosindu-se un joystick în locul manşelor tradiţionale, fiind şi primul avion astfel echipat.

Navele se remarcă printr-o serie de facilităţi revoluţionare, cum ar fi primul set complet digital de instrumente, primul sistem complet de control fly-by-wire dintr-un avion comercial. Avantajele tehnologice, în rând cu multe altele, au făcut fac ca Airbus A320 să se bucure de o popularitate însemnată printre companiile avia, dar şi călători.

Oferte speciale de la FlyOne

Abonati-va la newsletter FlyOne si primiti stiri despre ofertele fierbinti, promotii si noutati!