Ro

My FlyOne

septembrie 18, 2017

My FlyOne – cabinetul personal al pasagerului pe site-ul Companiei.

Compania Fly One propune pasagerilor săi de a se folosi de noul serviciu on-line comod și simplu în utilizare, MY FlyOne, ce poate fi găsit pe site-ul oficial al Companiei Aeriene www.flyone.md, pagina de selectare a prețului călătoriei, https://booking.flyone.md/ cu care a luat cunoștință pasagerul după ce a indicat destinația și data călătoriei.

My FlyOne – este cabinetul personal al pasagerului care achită biletele, procurîndu-le pe site-ul official al Companiei www.flyone.md de sine stătător, sau acest cabinet personal poate fi utilizat de cel ce achită călătoria pasagerului, indicînd spre exemplu, datele personale de contact ca date ale pasagerului care a procurat biletul pe site-ul Companiei. Pentru a crea cabinetul personal My FlyOne, este necesar ca pasagerul să se înregistreze la etapa selectării prețului călătoriei, în meniul My FlyOne, în continuarie să se identifice la etapa introducerii datelor pasagerului, prin cabinetul personal, indicînd login-ul și parola personală. Urmînd această procedură de procurare a biletului pe site-ul Companiei www.flyone.md, în cabinetul personal My FlyOne se vor salva toate comenzile, acces la care pasagerul poate avea doar prin introducerea login-ului și parolei.

Elementul comod al cabinetului My FlyOne este posibilitatea de a procura serviciile adiționale ale Companiei, modificarea datei călătoriei, sau chiar anularea rezervării (procedura de returnare), disponibil deținătorului cabinetului personal care a achitat biletul procurat pe site-ul Companiei www.flyone.md nu doar prin intermediul cardului bancar, ci și prin sistemul electronic de plată QIWI.

Procedura returnării, indiferent de modalitatea prin care a fost efectuată plata, este în totalitate automatizată, dar în unele cazuri, pasagerului i se solicită prezentarea cărorva informații suplimentare – despre care pasagerul se informează la Serviciul ”Customer Service” al Companiei Fly One.

Oferte speciale de la FlyOne

Abonati-va la newsletter FlyOne si primiti stiri despre ofertele fierbinti, promotii si noutati!