Femeile însărcinate

aprilie 27, 2017

Pentru a putea fi acceptate la bordul aeronavei femeile însărcinate trebuie să prezinte următoarele documente :

  • Dacă termenul de sarcină se încadrează în perioada de 28 – 32 săptămâni (inclusiv), este obligatorie prezentarea unui act medical, semnat şi ştampilat, care să ateste aptitudinea de a efectua zborul. Certificatul trebuie să fie eliberat cu maximum 72 ore înainte de zbor şi urmează a fi prezentat la cursă.
  • În cazul femeilor cu termenul de sarcină ce depăşeşte 32 săptâmâni şi până în săptămâna 35, inclusiv şi în cazul complicaţiilor de sarcină, este obligatorie prezentarea certificatului medical, ştampilat şi semnat, care să ateste aptitudinea de a efectua zborul, iar adiţional se va cere completarea formularului MEDIF de către medicul personal, confirmat ulterior de medicul companiei.

Pot fi acceptate la bord numai femeile însărcinate cu perioada sarcinii de până la sfârşitul săptămânii a 35-a în cazul sarcinii unice fără complicaţii, cu respectarea cererilor de mai sus şi femeile însărcinate cu perioada sarcinii de până la sfârşitul săptămânii a 32-a în cazul sarcinii multiple fără complicaţii cu respectarea condiţiilor de mai sus.

Formularul MEDIF poate fi downloadat aici, iar după completare poate fi expediat la adresa de e-mail [email protected]

Oferte speciale de la FlyOne

Abonati-va la newsletter FlyOne si primiti stiri despre ofertele fierbinti, promotii si noutati!