Bagaje Speciale

August 21, 2018

Pasagerii trebuie sa apeleze la regulile companiei aeriane in prealabil transportarii de bagaje speciale. Prin prisma notiunii de bagaj special pot fi vazute bagajele care nu pot fi calificate drept bagaj standard, ex bagajele voluminoase, fragile sau de valoare.


Pasagerii vor putea solicita un loc suplimentar (sau mai multe) pentru transportarea unor obiecte fragile, voluminoase, cum sunt de exemplu instrumentele muzicale, in salonul aeronavei (CBBG). Greutatea maxima admisibila pentru fiecare unitate a unui astfel de bagaj nu trebuie sa depaseasca 75 de kilograme iar dimensiunile sale trebuie sa permita amplasarea acestora pe scaunul de pasager.

Pentru navele companiei Fly One sunt permise dimensiunile:

  • De la podea – 155 x 42 x 20 cm
  • De la scaun – 110 x 42 x 50 cm

Bagajul special trebuie ambalat corespunzator, pentru a putea fi stabilit pe scaunul pasagerului, iar responsabilitatea deplina pentru transportul a astfel de bagaje, la si din aeronava, ii revine doar pasagerului.


Serviciul dat necesita confirmarea prealabila de la transportator. Biletul pentru loc suplimentar (CBBG) constituie 100% din tariful aplicat + taxele de companie (YQ/YR) și trebuie emis odată cu emiterea biletului pentru pasager.


Din motive de siguranta si securitate, pasagerii cu locuri suplimentare CBBG nu pot fi asezati langa iesirile de urgenta. Totodata aflati ca inregistrarea on-line nu este permisa pasagerilor cu locuri suplimentare CBBG.


In cabina aeronavei pot fi transportate animale vii (caini si pisici), iar pentru a lua cunostinta cu conditiile de transportare a animalelor la bordul aeronavei, accesati rubrica Transportarea animalelor de companie.

Ofertele FLYONE

Abonați-vă la newsletterul FLYONE și aflați primii despre oferte și reduceri
FlyOne Logo
MAI MULTE RĂSPUNSURI PE CARE LE PUTEȚI GĂSI AICI