Taxa pentru înregistrare

Ianuarie 29, 2017

Pentru biletele emise conform unor tarife ale FLYONE va fi percepută o taxă pentru înregistrarea la cursă (“Check-in fee”). Această taxă poate fi achitată la înregistrare, la agențiile autorizate și reprezentanțele companiei sau în momentul procurării biletului pe site-ul oficial al companiei (www.flyone.md).

Valoarea taxei de înregistrare este de:

Timpul achitării/emiteriiGrupul tarifar
Standard/PromoLoyalAdvantage
Odată cu emiterea biletului€ 6€ 6gratuit
Orice alt timp€ 10€ 10gratuit


!!! Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu se va percepe în cazul în care pasagerul a efectuat înregistrarea online pe site-ul oficial al companiei (www.flyone.md)și a prezentat la aeroport tichetul de îmbarcare tipărit pe foaie A4. Înregistrarea online poate fi efectuata pe site-ul oficial al companiei nu mai devreme de 24 ore inainte de zbor si nu mai tirziu de 4 ore inainte de decolare.

Înregistrarea Online la cursele regulate ale Companiei FLYONE este disponibilă pentru toate cursele Companiei cu decolare din Chișinău, Paris, Lisabona, Parma, Verona, Dublin, Voronej, Moscova (Domodedovo/Vnukovo) și Londra.
Informația referitor la înregistrarea online la cursele Companiei FLYONE cu decolare din alte aeroporturi decît cele menționate, va fi publicată odată cu disponibilitatea serviciului adițional. 

Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu este rambursabilă.

Ofertele FLYONE

Abonați-vă la newsletterul FLYONE și aflați primii despre oferte și reduceri
FlyOne Logo
MAI MULTE RĂSPUNSURI PE CARE LE PUTEȚI GĂSI AICI