My FlyOne

Septembrie 11, 2017

My FLYONE – cabinetul personal al pasagerului pe site-ul Companiei.

Compania FLYONE oferă pasagerilor săi oportunitatea de a se folosi de noul serviciu on-line, comod și simplu în utilizare, My FLYONE. Acesta poate fi accesat pe site-ul oficial al Companiei Aeriene www.flyone.md, pagina de selectare a prețului călătoriei – https://booking.flyone.md/ , cu care a luat cunoștință pasagerul după ce a indicat destinația și data călătoriei.

My FLYONE este cabinetul personal al pasagerului care achită biletele, procurându-le pe site-ul oficial al Companiei www.flyone.md de sine stătător sau acest cabinet personal poate fi utilizat de cel care achită călătoria pasagerului, indicând, spre exemplu, datele personale de contact ca date ale pasagerului care a procurat biletul pe site-ul Companiei. Pentru a crea cabinetul personal My FLYONE, este necesar ca pasagerul să se înregistreze la etapa selectării prețului călătoriei, în meniul My FLYONE, în continuare, să se identifice la etapa introducerii datelor pasagerului, prin cabinetul personal, indicând login-ul și parola personală. Urmând această procedură de procurare a biletului pe site-ul Companiei www.flyone.md, în cabinetul personal My FLYONE se vor salva toate comenzile, acces la care pasagerul poate avea doar prin introducerea login-ului și a parolei.

Cabinetul My FLYONE este comod prin posibilitatea de a procura serviciile adiționale ale Companiei, de a modifica data călătoriei sau chiar de a anula rezervarea (procedura de returnare), disponibil deținătorului cabinetului personal care a achitat biletul procurat pe site-ul Companiei www.flyone.md, nu doar prin intermediul cardului bancar, ci și prin sistemul electronic de plată QIWI.

Procedura returnării, indiferent de modalitatea prin care a fost efectuată plata, este în totalitate automatizată, dar, în unele cazuri, pasagerului i se solicită prezentarea unor informații suplimentare – despre care pasagerul se informează la Serviciul „Customer Service” al Companiei FLYONE.

Ofertele FLYONE

Abonați-vă la newsletterul FLYONE și aflați primii despre oferte și reduceri
FlyOne Logo
MAI MULTE RĂSPUNSURI PE CARE LE PUTEȚI GĂSI AICI