Octombrie 21, 2017

În data de 21 octombrie 2017, Compania Fly One și-a suplinit flota sa cu o nouă aeronavă tip Airbus A319 – numărul de înregistrare ER-00002. Prin tradiția deja stabilită, pe lîngă numărul de înregistrare, aeronava a fost denumită – CHISINAU. Aeronava are o capacitate de – 144 locuri. La caraceristicile de bază ale a modelului Airbus A319, se referă și: distanța maximă de zbor – 6800 km, viteza maximă a aeronavei de – 890km/h, înălțimea maximă de – 11900 m. Este deja a doua aeronavă cu care Compania Fly One și-a suplinit flota sa pe parcursul anului 2017.

De menționat faptul că, lansîndu-se pe piața aviatică din Republica Moldova doar cu un an în urmă, Compania FlY One se dezvoltă dinamic (în urma totalurilor a ultimelor 9 luni de activitate, Companiei Fly One îi revine 19% din numărul total al pasagerilor ce au beneficiat de serviciile Aeroportului Internațional Chișinău), lucru ce a permis căpătarea încrederii și loialității pasagerilor săi, menținînd nivelul înalt de punctualitate fapt ce se reflectă și în rapoartele lunare efectuate de către experții independenți internaționali în domeniul transportărilor avia – OAG (Official Aviation Guide of the Airways), ce își desfășoară activitatea pe piață din anul 1929. Conform raportului din septembrie, punctualitatea la efectuarea a zborurilor a Companiei Fly One a constituit 87,6% https://www.oag.com/monthly-on-time-performance, considerat cel mai înalt nivel dintre companiile aeriene înregistrate în Republica Moldova.

”Realizarea cu succes a programului de mărire a flotei Companiei Fly One va permite nu doar efectuarea zborurilor spre noi destinații, dar și mărirea numărului zborurilor spre destinațiile deja operate. Flota personală a Companiei va permite și pe viitor oferirea prețurilor atractive la serviciile oferite pasagerilor, fapt ce a fost apreciat de circa 370mii pasageri transportați de către Companie în ultimele 9 luni de activiate ale anului 2017” – a menționat Directorul General al Companiei Fly One – Mircea MALECA.

Compania Fly One – este o Companie în curs de dezvolate dinamică pe piața din Republica Moldova, ce operează 13 curse regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 curse charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes. Parcul de aeronave al Companiei include 2 aeronave confortabile tip Airbus A320 și Airbus A319. Biletele pot fi procurate pe site-ul oficial al Companiei www.flyone.md, precum și la agențiile autorizate atît în Republica Moldova cît și peste hotare.