Septembrie 20, 2017

Compania Fly One continuă să-și bucure pasagerii săi, și anunță despre desfășurarea în perioada 21.09.2017-21.10.2017 a unei grandioase promoții pentru cursele din sezonul de iarnă, cu perioada de zbor din 29.10.2017 pînă la 24.03.2017.
Prețurile speciale sînt oferite la toate 7 destinații spre care Compania Fly One își efectuează zborurile.
Astfel, din 21.09.17, prețul biletelor promoționale (într-o direcție) din Chișinău cu toate taxele incluse vor constitui:

– spre Veneția – 40 Euro,
– spre Verona, Parma – 45 Euro,
– spre Paris – 44 Euro,
– spre Moscova (Vnukovo, Domodedovo) – 50 Euro,
– spre Dublin – 65 Euro.

Chiar dacă numărul locurilor promoționale sînt limitate, Compania Fly One speră că de această promoție vor putea benefia majoritatea doritorilor, fapt ce le va permite nu doar o economisire, sau o planificare din timp a călătoriei, dar și să devină participanți la diferite concursuri, care de regulă în perioada promoției sînt organizate de către agențiile turistice – parteneri ai Companiei.
Biletele pot fi procurate atît pe site-ul official al Companiei Fly One www.flyone.md, cît și în agențiile autorizate ale Companiei din Republica Moldova și peste hotare.

Compania Fly One – este o Companie în curs de dezvolate dinamică pe piața din Republica Moldova, ce operează 13 curse regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 curse charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes. Parcul de aeronave al Companiei include 3 aeronave confortabile tip Airbus A320. Din totalul primelor 8 luni ale anului 2017, Companiei Fly One îi revine o cotă mai mult de 18 % din fluxul pasagerilor transportați prin Aeroportul Internațional Chișinău, fiind aeroportul de bază al Companiei.