Septembrie 11, 2017

Compania Fly One a dat start vînzării biletelor pentru perioada de iarnă, cu perioada de călătorie 29 octombrie 2017 – 24 martie 2018 inclusiv. În această perioadă, compania Fly One va efectua curse regulate spre cele mai populare destinații din cursele pe care le operează, dintre care: Paris, Verona, Roma, Parma, Veneția, Moscova (Vnukovo/Domodedovo), și Dublin.
Pentru pasagerii săi, Compania Fly One propune nu doar orar convenabil, dar și prețuri atractive la bilete, ce pot fi procurate atît pe site-ul oficial al companiei www.flyone.md, cît și la agențiile autoriazate din Republica Moldova și străinătate:

Chișinău-Paris (Charles de Goulle) – de la 75 euro. Curse în zilele de Luni și Vineri.
Chișinău-Verona – de la 60 euro. Curse în zilele de Luni și Vineri.
Chișinău-Roma (Fiumicino) – de la 60 euro. Curse în zilele de Luni și Vineri.
Chișinău-Parma – de la 60 euro. Curse în zilele de Marți, Joi și Sîmbătă.
Chișinău-Veneția (Marco Polo) – de la 55 euro. Cure în zilele e Marți și Sîmbătă.
Chișinău-Dublin – de la 95 euro. Curse în zilele de Duminică.

Spre destinația Chișinău-Moscova, Compania Fly One efectuează curse zilnice în aeroportul Vnukovo și Domodedovo cu o frecvență de 3-4 ori pe zi, în dependență de ziua săptămînii. Orarul Companiei Fly One permite satisfacerea cererii pasagerilor, al cărui punct final de călătorie este or.Moscova, dar și comod pentru pasagerii cu transfer, ce beneficiază de tarife speciale formate în baza unui parteneriat între Compania Fly One și UTair, bazat în aeroportul Vnukovo, care efectuează curse spre peste 100 de destinații.
Costul biletelor la cursa Chișinău-Moscova încep de la – 59 euro, iar orarul Companiei permite alegerea orei zborului din Chișinău nu doar dimineața, dar și pe parcursul zilei.

Cursa 5F131 decolare din Chișinău – 10:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 13:00
Cursa 5F125 decolare din Chișinău – 14:10/aterizare în Moscova (Domodedovo) 17:10
Cursa 5F133 decolare din Chișinău – 16:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 19:00
Cursa 5F135 decolare din Chișinău – 19:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 22:00.

Compania Fly One – este o Companie în curs de dezvolate dinamică pe piața din Republica Moldova, ce operează 13 curse regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 curse charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes. Parcul de aeronave al Companiei include 3 aeronave confortabile tip Airbus A320. Din totalul primelor 8 luni ale anului 2017, Companiei Fly One îi revine o cotă mai mult de 18 % din fluxul pasagerilor transportați prin Aeroportul Internațional Chișinău, fiind aeroportul de bază al Companiei.