Iunie 06, 2017

În data de 6 iunie 2017, Compania Aeriană Fly One a deschis o nouă (a treisprezecea) destinație, efectuînd prima cursă regulată cu destinația Chișinău-Valencia (Spania). Cursele spre această destinație sînt efectuate de două ori pe săptămînă în zilele de marți și sîmbătă cu aeronave confortabile tip Airbus A320, cu următorul grafic:

În zilele de marți și sîmbătă
5F-515 decolare din Chișinău la 21:45 / aterizare la Valencia la 00:15+1
În zilele de miercuri și duminică:
5F-516 decolare din Valencia la 01:15 / aterizare la Chișinău la 05:35.

Procurarea biletelor, prețul cărora începe de la 85 euro din Chișinău spre Valencia se poate efectua atît pe site-ul oficial al Companiei Aeriene Fly One www.flyone.md cît și la toate agențiile autorizate din Republica Moldova și Spania.
Noile curse zilnice ale Companiei Aeriene Fly One spre Valencia au devenit o suplinire armonioasă la cursele Companiei ce sînt deja populare din Chișinău spre Barcelona, iar pentru comoditatea pasagerilor, numărul curselor pe săptămînă ale Companiei Fly One din Chișinău spre Spania au crescut la 5 (două curse pe săptămînă spre Valencia și trei curse pe săptămînă spre Barcelona).

Compania aeriană FLY ONE – este un transportator avia în curs de dezvoltare dinamică pe piața Moldovei cu o rețea de rute care include 13 destinații regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 direcții pe care se efectuează zboruri charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes.
Flota sa include aeronave moderne de familia Airbus A320.
Ca urmare a rezultatelor din 2016, compania aeriană FLY ONE a atins cota de 8% din numărul total de pasageri deserviți de Aeroportul Internațional Chișinău.
Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul ei oficial www.flyone.md, precum și la agenții autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare.