Iunie 05, 2017

În data de 5 iunie 2017, Compania Aeriană FLY ONE a deschis o nouă (a douăsprezecea) destinație, efectuînd prima cursă regulată cu destinația Chișinău-Moscova (Aeroportul Internațional Vnukovo). Cursele spre această destinație sînt efectuate de două ori pe zi cu aeronave confortabile tip Airbus A320, cu următorul grafic:

1) 5F-131 decolare din Chișinău la 16:00 / aterizare la Moscova (Vnukovo) la 18:00;
2) 5F-133 decolare din Chișinău la 21:40 / aterizare la Moscova (Vnukovo) la 23:40.

Procurarea biletelor, prețul cărora începe de la 60 euro din Chișinău spre Moscova (Vnukovo) se poate efectua atît pe site-ul oficial al Companiei Aeriene FLY ONE www.flyone.md cît și la toate agențiile autorizate din Republica Moldova și Federația Rusă.
Noile curse zilnice ale Companiei Aeriene FLY ONE spre Aeroportul Internațional Vnukovo (or. Moscova) au devenit o suplinire armonioasă la cursele Companiei ce sînt deja populare din Chișinău spre Aeroportul Internațional Domodedovo (or. Moscova), iar pentru comoditatea pasagerilor, numărul curselor zilnice ale Companiei FLY ONE din Chișinău spre Moscova au crescut la 4 (două curse pe zi în Vnukovo și două curse pe zi în Domodedovo).

Compania aeriană FLY ONE – este un transportator avia în curs de dezvoltare dinamică pe piața Moldovei cu o rețea de rute care include 13 destinații regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 direcții pe care se efectuează zboruri charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes.
Flota sa include aeronave moderne de familia Airbus A320.
Ca urmare a rezultatelor din 2016, compania aeriană FLY ONE a atins cota de 8% din numărul total de pasageri deserviți de Aeroportul Internațional Chișinău.
Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul ei oficial www.flyone.md, precum și la agenții autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare.