Mai 31, 2017

Compania aeriană FLY ONE a semnat un acord electronic inter-line cu cea mai mare companie aeriană din Ucraina „Ukraine International Airlines“.

Acordul interline prevede recunoașterea documentelor de trafic de către companiile aeriene partenere și dă dreptul transportatorilor să perfecteze biletele avia pentru cursele companiei partenere.

În conformitate cu termenii acordului, pasagerii pot cumpăra bilete pentru întreaga rețea de rute ale ambelor companii aeriene în casele transportatorilor avia, prin intermediul Internetului, precum și prin agențiile autorizate din întreaga lume. Un beneficiu esențial al unui astfel de acord este perfectarea unui singur bilet pentru întreaga rută de deplasare a pasagerului și primirea bagajului în punctul final fără înregistrări intermediare.

Datorită conexiunilor convenabile între zborurile zilnice FLY ONE din / spre Moscova, precum și spre Dublin și Valencia, la aeroportul de bază Chișinău cu zborurile zilnice ale companiei aeriene „Ukraine International Airlines“ Kiev-Chișinău, pasagerilor ambilor transportatori li se vor oferi tarife de transfer avantajoase.

Compania aeriană FLY ONE – este un transportator avia în curs de dezvoltare dinamică pe piața Moldovei cu o rețea de rute care include 13 destinații regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 direcții pe care se efectuează zboruri charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes.
Flota sa include aeronave moderne de familia Airbus A320 și este formată din trei aeronave de tip Airbus A320.
Ca urmare a rezultatelor din 2016, compania aeriană FLY ONE a atins cota de 8% din numărul total de pasageri deserviți de Aeroportul Internațional Chișinău.
Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul ei oficial www.flyone.md , precum și la agenții autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare.