Decembrie 05, 2016

Dacă vrei să respiri proaspătul aer britanic, să vizionezi statuiele de aur din Centenary Square, să admiri Royal Fountain, sau, simplu, să-ţi vizitezi rudele din Birmingham, Marea Britanie, Fly One stă la dispoziţia ta.

Astfel, începând cu 6 iunie până în 28 octombie 2017, compania aeriană Fly One anunță ruta nouă spre Birmingham, preţul biletelor începând cu 70 de euro într-o direcţie.

Recent, Fly One a surprins audiența prin lansarea rutei directe Chișinău-Valencia, iar astăzi, Fly One anunță despre inaugurarea destinației Chișinău-Birmingham. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Această destinație este a 12-ea la număr în portofoliul companiei și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. Amintim că Fly One a fost lansată recent pe piață și este singura companie autohtonă cu capital privat.

Biletele avia Chișinău-Birmingham  pot fi procurate pe site-ul companiei, http://www.flyone.md, sau la oficiile proprii de vânzări Fly One, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare.