Noiembrie 18, 2016

Pentru ca să-ți vezi rudele, să asiști la un meci important de fotbal și să vizitezi Domul din Milano, dar și alte locuri frumoase de acolo. Pentru aceasta, compania aeriană Fly One anunță deschiderea unei rute noi. Astfel, începînd cu 28 martie 2017, zborurile la Milano devin și mai accesibile, cu doar 55 de euro într-o singură direcție.

Acum o săptămîmă, Fly One a surprins audiența prin lansarea rutei directe Chișinău-Valencia, iar astăzi, Fly One anunță despre inaugurarea destinației Chișinău-Milano. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Deci, dacă vrei să-ți vezi rudele sau să vizitezi cel mai fashion oraș din Italia, poți procura bilete la cursa Chișinău-Milano cu doar 55 euro.

Această destinație este a 12-ea la număr în portofoliul companiei și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. Amintim că Fly Onea fost lansată recent pe piață și este singura companie autohtonă cu capital privat.
Biletele avia Chișinău-Milano pot fi procurate pe site-ul companiei, www.flyone.aero, sau la oficiile proprii de vânzări Fly One, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare.