August 27, 2016

Se spune ca este cel mai frumos oraș din lume. Herman Melville a spus în 1857: ” Prefer să fiu în Veneția într-o zi ploioasă decît în orice altă capitală într-o zi frumoasă”. Prin aceste cuvinte el a surprins întreagă frumusețe a Veneției și a deschis curiozitatea tuturor pentru a o vizita.

Sfârşitul lunii octombrie, curent, va consemna lansarea unei noi curse operate de compania FlyOne, acţiune care va facilita şi mai mult deplasarea pasagerilor, le va asigura confortul şi le va economisi timpul.
Având costul de la 55 de euro într-o direcţie, cursa Chişinău-Veneţia va permite clienţilor FlyOne să ajungă în unul dintre cele mai minunate şi deosebite oraşe de pe mapamond, care atrage ca un magnet milioane de vizitatori, ajunşi acolo pentru a petrece aniversări, luni de miere sau vacanţe romantice. Sau, pur şi simplu, care merg să vadă nişte locuri deosebite.
Zborurile vor fi operate de 2 ori pe săptămîna, în fiecare zi de luni și vineri cu aeronava de tip Airbus A319, a patra la număr din flota companiei Fly One.