Martie 14, 2019

Compania FLYONE anunță despre lansarea curselor spre Sankt Petersburg (LED), Krasnodar (KRR) și Surgut (SGC) în comun cu partenerul strategic Utair. Această colaborare va aduce un plus de valoare și va face posibil ca pasagerii FLYONE să călătorească direct din Chișinău spre Sankt Petersburg, Krasnodar și Surgut cu conexiune în Vnukovo. Prin urmare, această colaborare va deschide noi oportunități pasagerilor FLYONE.

Astfel, începând cu 12 Martie 2019, zborurile spre Sankt Petersburg, Krasnodar și Surgut devin și mai accesibile, pornind de la doar 110 de euro într-o singură direcție. Zborurile spre destinațiile date vor fi efectuate de 2 ori pe zi, iar vara de 3 ori pe zi.

FLYONE tinde să ofere o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, iar această colaborare confirmă o dată în plus că FLYONE este orientată doar spre consumator, oferind cele mai inteligente conexiuni pasagerilor.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.

Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 12 destinații, 7 curse regulate și 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El-Sheikh, Bodrum. Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.