Martie 27, 2019

Compania FLYONE  anunță despre parteneriatul strategic cu platforma Travelfusion. Această colaborare va aduce un plus de valoare și va face posibil ca serviciile FLYONE să fie disponibile la nivel global. Prin urmare, acest parteneriat va contribui considerabil la creșterea calității serviciilor oferite. 

Directorul General FLYONE  Mircea MALECA a declarat: „Sunt foarte mulțumit de acest parteneriat și mă bucur că avem parte de susținerea Travelfusion în dezvoltarea canalelor de distribuție. Această cooperare este o dovadă în plus a calității serviciilor FLYONE și vom depune toate eforturile pentru a depăși așteptările clienților noștri”. La rândul său, Directorul General Travelfusion Moshe RAFIAH a făcut următoarea declarație: „Ca cel mai mare agregator LCC din lume, suntem încântați să adăugăm FLYONE la portofoliul nostru de 360+ companii aeriene. Cu o acoperire globală, o bogată funcționalitate și cu soluția de decontare tfPay de ultimă generație, facem cât mai ușor posibil pentru toți clienții noștri inclusiv corporate să cumpere, să rezerveze și să gestioneze serviciile FLYONE”.

Mai mult de atât, un avantaj semnificativ al acestui parteneriat îl reprezintă posibilitatea clienților comuni ai FLYONE  și ai Travelfusion de a rezerva bilete prin intermediul platformei,  astfel evitându-se costurile  mari prin alte canale de distribuție. Așa cum a demonstrat și în proiectele anterioare, FLYONE tinde să implementeze soluții eficiente, care vor ajuta la oferirea de servicii accesibile clienților. FLYONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat. Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent  operează zboruri către 12 destinații, 7 curse regulate și 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm el-Sheikh, Bodrum.

Deși FLYONE este o companie tânără, a reușit în scurt timp să devină unul dintre  liderii pieții avia din Republica Moldova, nu în ultimul rând,  datorită nivelului înalt de deservire și managementului profesionist. Compania promite că are pregătite încă multe surprize, idei și planuri, pe care le va pune la dispoziția Dumneavoastră pentru ca, împreună, să fiți parte a familiei FLYONE!

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md  și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.