Mai 20, 2019

În urma unui studiu realizat de către Express Discounts (www.express.co.uk) cu scopul de a identifica cele mai accesibile companii aeriane, FLYONE sa clasat pe poziția 4. 

La acest studiu sa utilizat o metodologie specială analizânduse cei mai importanți factori pe care călătorii îi considerară în momentul rezervării unui zbor econom. În acest context, ținem să menționăm că au fost analizate prețurile și serviciile a 20 de companii aeriene internaționale. 

Directorul General Mircea MALECA a declarat: „Rezultatul acestui studiu demonstrează că suntem o companie strict orientată spre consumator și că FLYONE tinde necătând la prețurile mici să ofere pasagerilor siguranță, confort și posibilitatea de a călători cât mai des”.   

Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.  Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.