Mai 08, 2018

Astăzi, 8 mai 2018, flota companiei Fly One s-a mărit cu încă o aeronavă. Noul avion de tip Airbus A320 este al treilea la număr aflat în proprietatea companiei și are numărul de înregistrare ER-00003. Tradițional, pe lîngă numărul de înregistrare, aeronava a primit și un nume – Tiraspol.

Avînd o capacitate de 180 de locuri, distanță maximă de zbor – 5700 km și o viteză de croazieră de 840 km/h, noua aeronavă vine să deservească cursele regulate și charter pe distanțe medii și lungi.

Achiziționarea aeronavei ”Tiraspol” face parte din strategia de dezvoltare a companiei începută încă în anul 2016 și va permite Fly One deschiderea noilor rute, va asigura confortul şi siguranţa sporită a pasagerilor dar și un indice înalt al punctualității.

 

Amintim că în 2017, conform rapoartelor OAG, punctualitatea companiei FlyOne a atins un nou nivel depășind cifra de 90%!

Directorul general al companiei, Mircea Maleca, a declarat că, grație noii achiziții, compania Fly One se poate mîndri cu cea mai tănără flotă de aeronave din toate companiile aeriene existente în Republica Moldova. Mai mult, odată cu suplinirea flotei, compania își propune ca, în 2018, cota de piață din numărul total al pasagerilor deserviți de Aeroportul Internațional Chișinău să crească de la 19%, în 2017, la 30%!

Astăzi, compania Fly One operează 9 curse regulate: Birmingham, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Verona, Parma, Voronej, precum și 4 curse charter: Antalya, Izmir, Bodrum și Heraklion. Parcul de aeronave al Companiei include 3 aeronave confortabile tip Airbus A320 și o aeronavă de tip Airbus A319.

Bilete Fly One pot fi cumpărate pe site-ul companiei, www.flyone.md, la reprezentanțele companiei și în Aeroportul Internațional Chișinău.