Mai 27, 2019

Compania FLYONE a dat start vânzării biletelor pentru perioada de iarnă. În această perioadă, compania FLYONE va efectua curse regulate spre cele mai populare destinații din cursele pe care le operează, dintre care: Londra, Verona, Paris, Parma, Moscova și Dublin.

FLYONE vine nu doar cu cel mai convenabil orar, dar și cu prețuri reduse la bilete, ce pot fi procurate atât pe site-ul oficial al companiei www.flyone.md, cât și la agențiile autoriazate din Republica Moldova și străinătate:

  •  Chișinău-Londra (London Southend Airport) – Curse în zilele de Marți.
  • Chișinău-Verona (Villafranca Airport) – Curse în zilele de Luni și Vineri.
  • Chișinău-Paris (Charles de Gaulle) – Curse în zilele de Luni și Vineri.
  • Chișinău-Parma (Parma International Airport) – Curse în zilele de Marți și Sâmbătă.
  • Chișinău-Dublin – (Dublin Airport) - Curse în zilele de Duminică.

 Spre destinația Chișinău-Moscova, FLYONE efectuează curse zilnice în aeroportul Vnukovo cu o frecvență de 2 ori pe zi, iar orarul vă permite să alegeți să călătoriți dimineața sau seara.

  • Cursa 5F121 decolare din Chișinău – 10:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 13:00.
  • Cursa 5F131 decolare din Chișinău – 16:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 19:00

 De remarcat este faptul că în vara anului 2019, FLYONE își va suplini parcul cu 2 aeronave confortabile tip Airbus A320, aceasta va face ca FLYONE să beneficieze în continuare de cea mai „tânără” flotă existentă în Republica Moldova și va permite mărirea numărului zborurilor spre destinațiile operate.

 Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.  Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.