Mai 27, 2019

Compania aeriană FLYONE își lărgește flota cu încă o aeronavă de tip Airbus A320. Aeronava respectivă este de aceeași vârstă ca celelalte două aeronave deținute de FLYONE din familia A320, toate fiind din anul 2008.  Aceasta face ca FLYONE să beneficieze de cea mai „tânără” flotă existentă în Republica Moldova. Noul avion de tip Airbus A320 este al patrulea la număr aflat în proprietatea companiei și are numărul de înregistrare ER-00004. 

 Aeronava a aterizat pe Aeroportul Internațional Chişinău Duminică, 26 mai, la ora 11:33, iar evenimentul a fost consemnat prin botezul tradiţional cu tunuri de apă. Tradițional, pe lângă numărul de înregistrare, aeronava a primit și un nume – „COMRAT”, continuând tradiția noastră de a promova internațional orașele din Moldova.

 Directorul general al companiei, Mircea MALECA, a declarat: „Având cea mai tânără flotă din Moldova, ne respectăm angajamentul față de pasagerii noștri și ne simțim mândri de acest fapt. FLYONE oferă mai mult decât servicii de transport aerian, FLYONE oferă siguranță, confort, profesionalism și emoții pozitive”

 Noua achiziție are o capacitate de 180 locuri, viteza de croazieră pe care o atinge este de 840 km/h, iar înălțimea maximă a zborului poate fi de 11900 metri.  

 FLYONE operează doar cu avioane de tip Airbus A320 family - 3 aeronave A320 și 1 aeronavă A319, aeronave care corespund tuturor standardelor de securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA. Achiziționarea aeronavei „COMRAT” face parte din strategia de dezvoltare a companiei începută încă în anul 2016 și va permite FLYONE deschiderea noilor rute, va asigura confortul și siguranța sporită a pasagerilor. Ţinem să informăm că FLYONE urmează să-şi lărgească flota cu încă o aeronavă de acelaşi tip în decursul lunii următoare.

 Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.  Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.

 Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.