Mai 30, 2019

FLYONE pentru anul 2018 а obținut titlul de „Cea Mai Punctuală Companie Aeriană”, conform Certificatului oferit de Aeroportul Internaţional Vnukovo. Acest premiu a fost decernat pentru cea mai punctuală companie aeriană care operează în Aeroportul Vnukovo. Titlul respectiv dar și faptul că FLYONE își menține poziție și în 2019, demonstrează că punctualitatea reprezintă una din prioritățile companiei noastre.

Certificatul oferit de Aeroportul Internaţional Vnukovo "Cea Mai Punctuală Companie Aeriană”

Spre destinația Chișinău-Moscova, FLYONE efectuează curse zilnice în aeroportul Vnukovo cu o frecvență de până la 3 ori pe zi. Orarul convenabil permite pasagerilor să alegă timpul perfect pentru călătorie, dimineața, seara sau noaptea.

  • Cursa 5F121 decolare din Chișinău – 10:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 13:00.
  • Cursa 5F131 decolare din Chișinău – 16:00/aterizare în Moscova (Vnukovo) 19:00
  • Cursa 5F133 decolare din Chișinău – 00:30/aterizare în Moscova (Vnukovo) 02:30

FLYONE subliniază că respectarea criteriului de punctualitate rămâne în continuare una din exigențele prioritare a companiei noastre. În vara anului 2019, FLYONE își va suplini parcul cu 2 aeronave confortabile tip Airbus A320, iar aceasta va face ca FLYONE să beneficieze în continuare de cea mai „tânără” flotă existentă în Republica Moldova și va permite ca coeficientul de punctualitate să satisfacă așteptările pasagerilor noștri.

Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.  Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.