Noiembrie 10, 2017

Continuînd să-și îmbunătățească calitatea serviciilor prestate, din data de 09.11.2017 Compania Fly One a început să folosească noul modul de înregistrare online pe site-ul oficial al Companiei www.flyone.md.

Pentru comoditatea pasagerilor care folosesc serviciul înregistrării online, Compania Fly One a creat noi posibilități, care, nu au fost disponibile pînă acum la etapa înregistrării online, printre care:
– Achiarea bagajului suplimentar,
– Achitarea excesului de bagaj și a bagajului de mînă mare.
– Comanda și achitarea meniului special ”FLY MENU” atît pentru un pasager, cît și pentru un grup de pasageri, ce călătoresc împreună.

Accesibilă este și înregistrarea online pentru un grup de pasageri, ceea ce permite grupului nu doar economisirea timpului, evitănd rîndul în aeroport, dar și alegerea locurilor dorite la bordul aeronavei. La etapa înregistrării online la cursă, pasagerilor le este oferită și posibilitatea de a procura ”Serviciul de Garanție a Călătoriei”.

Compania Fly One – este o Companie în curs de dezvolate dinamică pe piața din Republica Moldova, ce operează 13 curse regulate: Birmingham, Valencia, Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 curse charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes. Parcul de aeronave al Companiei include 2 aeronave confortabile tip Airbus A320 si A319.
Biletele pot fi procurate pe site-ul oficial al Companiei www.flyone.md, precum și la agențiile autorizate atît în Republica Moldova cît și peste hotare.